Bryan las: Arno van den Kieboom – Voor het leven getekend

Van Arno van den Kieboom ontving ik het boek “Voor het leven getekend” om er een recensie over te schrijven. Hier wil ik Arno natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap van dit boek: Patricia is een vrolijk, levendig meisje van tien jaar oud. Haar ouders Robert en Margo, hebben echter serieuze huwelijksproblemen waardoor zij langzaam maar zeker veranderd in een opstandig meisje. Op die manier hoopt ze wat aandacht van haar ouders te krijgen, maar helaas. Die hebben geen oog voor haar. Hierdoor komt ze klem te zitten.
Het wordt zelfs zo erg dat ze tijdelijk bij de beste vrienden van haar ouders gaat wonen.
Bij Remco en Chantal denkt Patricia gelukkig te worden, want met hen heeft ze wel een klik, maar … ze komt bedrogen uit.
Vanaf de eerste dag verandert haar leven voorgoed. Nu gaat ze merken dat niks is wat het lijkt. Ze komt in een ware nachtmerrie terecht.

De tekst op de achterflap van dit boek sprak me erg aan en daarnaast ben ik ook altijd heel erg nieuwsgierig naar voor mij onbekende schrijvers van Nederlandse of Belgische bodem.

Patricia is de dochter van Robert en Margo en ze is tien jaar, ze is erg vrolijk, levendig en sociaal. Als haar ouders langzaam steeds meer en ergere huwelijksproblemen krijgen, verandert Patricia langzaam, ze word steeds opstandiger en zelfs op die manier krijgt ze geen aandacht van haar ouders. Haar ouders hebben het te druk met zichzelf en zien Patricia helemaal niet staan. Het word zelfs zo erg dat ze besluiten dat Patricia beter tijdelijk bij hun beste vrienden, Remco en Chantal kan gaan wonen…

Patricia is zo blij als een klein kind, bij Remco en Chantal krijgt ze de aandacht die ze graag wil. Er is een echte klik, maar is dit wel een goede klik en is het wel de klik die Patricia graag wil? Vanaf de eerste dag dat ze bij de beste vrienden van haar ouders in huis is verandert haar leven voorgoed en word ze voor haar leven getekend. Patricia komt erachter dat niet alles is wat het lijkt…. Ze komt in een ware nachtmerrie terecht.

Het boek is op een snelle en makkelijke manier geschreven en is ook goed te lezen voor mensen die wat meer moeite hebben met lezen, aangezien het boek echt begrijpelijk is geschreven. Daarnaast vond ik de karakters erg goed uitgewerkt en het verhaal zelf gedetailleerd uitgewerkt wat ik zelf een pluspunt vind. Sommige stukken kwamen echt goed binnen bij me. Hou je van een psychologische thriller dan raad ik je dit boek aan.

Gegevens van dit boek:
Titel: Voor het leven getekend
Auteur: Arno van den Kieboom
Uitgever: Uitgeverij Keytree
Aantal pagina’s Hardcover: 256
ISBN Hardcover: 9789492719003
Prijs Hardcover: € 16,95

Dit boek in paperback vorm is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.
Dit boek in E-book vorm is verkrijgbaar bij Arno zelf via
mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge