Boekenleggers van Drukwerknodig

We werden door Drukwerknodig benaderd of we wellicht een samenwerking wilden met hun. Nadat we even op hun website rond gekeken hadden, wisten we het meteen. We wilden nieuwe boekenleggers laten maken. Na een leuk mailcontact mochten we boekenleggers laten drukken. Wij willen Drukwerknodig dan ook hartelijk bedanken voor deze fijne samenwerking.

Wat zegt Drukwerknodig over zichzelf?

Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum. Al meer dan 25 jaar verzorgen we reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland.

We werken met zo’n 120 werknemers, om samen “meer te leveren dan de klant verwacht”. Samen is bij drukwerknodig ook écht samen want tijdens drukte, helpen zelfs onze ICT collega’s met inpakken. Op deze manier streven we altijd naar een nog snellere levering en is uw drukwerk bij ons in goede handen.

Hier worden, naast natuurlijk boeken, ook veel boekenleggers verslonden. Niet alleen door ons, maar ook door de bezoekers van onze minibieb, die we in onze voortuin hebben staan. 🙂

Tegenwoordig heeft iedere uitgever, auteur of blogger wel zijn eigen boekenleggers, maar wij zouden Koukleum niet zijn, als wij niet andere boekenleggers wilden. Toen wij op de website van Drukwerknodig zagen dat ze ook boekenleggers met speciale vormen hadden, waren wij verkocht en hadden wij hier al leuke ideetjes over. Hoe leuk zou het niet zijn als onze IJsbeer in een rondje boven op de boekenlegger zou zitten?

Via de online editor op de website van Drukwerknodig is het heel makkelijk om zelf je eigen boekenleggers te ontwerpen. Toen wij de boekenleggers ontvingen waren wij erg blij met het resultaat. De drukkwaliteit is erg mooi te noemen en de dikte van het papier is echt dik, het voelt aan als karton, wat voor ons alleen maar een pluspunt is. Drukwerknodig heeft meer dan 25 jaar ervaring in boeken drukken en mag zich hier een specialist in noemen, maar volgens ons, mogen ze zich dat ook zeker noemen op het gebied van boekenleggers drukken.

Wij kunnen niks anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met de kwaliteit en service van Drukwerknodig. Wij zijn erg blij met onze nieuwe boekenleggers.

Ben jij opzoek naar nieuwe boekenleggers? Of een anders drukwerk? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Drukwerknodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge