Blogtour: Winactie Marleen Hartog – Skoftig

Wij werden, door Marleen Hartog, benaderd of wij zin hadden om mee te doen aan de ’30 x Skoftig in de spotlights’-tour rond haar boek ‘Skoftig’. Aangezien wij ‘Skoftig’, in het verleden, met veel plezier gelezen hadden wilden wij hier graag opnieuw, op een leuke manier, aandacht aan besteden en wat is er nu leuker dan een winactie, en weten jullie wat nog leuker is? Marleen signeert het ook speciaal voor de winnaar. 🙂 Wij wilden Marleen Hartog dan ook hartelijk bedanken voor dit gesigneerde winactie-exemplaar.

Ben jij benieuwd wat wij van ‘Skoftig’ vonden? Of wil je weten waar deze thriller over gaat? Klik dan hier, voor onze recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

  • Deel het bericht op Facebook openbaar op je Facebookprofiel.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht over deze winactie op je eigen profiel.
  • Laat een reactie achter onder dit bericht welke stappen je gevolgd hebt.

Deze winactie loopt tot en met 17 september 2020. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

’30 x Skoftig in de spotlights’-tour

Wil jij weten wie er nog meer in deze ’30 x Skoftig in de spotlights’-tour, aandacht besteed aan deze thriller? Hieronder kun je een overzicht vinden.

Succes!

10 thoughts on “Blogtour: Winactie Marleen Hartog – Skoftig

  1. Ik heb alleen geen LinkedIn. De rest heb ik geliked en gedeeld. Facebook Claudia Diependaal. Instagram Diependaal. En Twitter heb ik am 10 jaar niet veranderd Clautje35 hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge