BloggerBackdrops

Een paar weken geleden zagen wij op Facebook een oproep staan dat Webshop voor Bloggers bloggers aan het zoeken was om hun BloggerBackdrops te testen en te recenseren. Aangezien wij ook best veel foto’s maken voor op onze social mediakanalen zagen wij hier een mooie samenwerking in. Na een aantal leuke berichten uitgewisseld te hebben ontvingen wij niet veel later een set BloggerBackdrops. Hier willen wij Webshopvoorbloggers.nl natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat zegt webshopvoorbloggers.nl zelf over hun BloggerBackdrops?

Als blogger schrijf je regelmatig over producten en daar horen natuurlijk mooie productfoto’s bij. Wanneer je wil opvallen tussen de rest, is het belangrijk dat jouw foto’s er professioneel uitzien. Vooral wanneer je meer betaalde opdrachten wil binnenhalen. Dankzij deze BloggerBackdrops™ heb je altijd een mooie achtergrond bij de hand. Zo hoef je niet meer het marmeren tafeltje, de robuuste eettafel of de tegeltjes van de badkamervloer te gebruiken als decor (we’ve all been there!). ? Met deze BloggerBackdrops™ en een smartphone maak je in een handomdraai de mooiste foto’s voor jouw blog en voor jouw social media kanalen.

Webshop voor Bloggers heeft een set van vijf backdrops ontwikkeld met de materialen die het mooist uitkomen in productfoto’s: marmer en hout. Dit is voornamelijk ideaal voor food fotografie, het fotograferen van cosmetica & beauty producten en voor het maken van foto’s voor productreviews. Ben jij er klaar voor om jouw blog naar een hoger niveau te tillen? Dan kunnen deze BloggerBackdrops™ niet ontbreken in jouw reviews!

De BloggerBackdrops™ zijn specifiek geproduceerd voor bloggers die mooie productfoto’s willen maken voor hun reviews. De achtergronden zijn niet geschikt voor langdurig en intensief gebruik en zijn ook niet geschikt om te gebruiken in een fotobox of opnametent. Het is daarmee een hele fijn product voor bloggers & social influencers, maar niet voor professionele fotografen.

Onze mening

Allereerst wil ik zeggen dat de BloggerBackdrops verkocht worden als vijf achtergronden, echter voor mijn gevoel kan hij heel goed verkocht worden als zes verschillende achtergronden. De laatste achtergrond is egaal zwart, en het ligt eraan wat je erop wilt fotograferen, maar dan vind ik zeker deze zwarte achtergrond ook een mooie aanwinst.

De achtergronden zijn van een dikke papiersoort die stevig genoeg is, maar niet te stug is. Naar mijn idee een erg fijne dikte om mee te werken. Ze worden geleverd in een koker waar ze netjes in opgerold zaten en aan de boven en onderkant zat bubbeltjesfolie zodat de randen niet zouden beschadigen, hieraan zie je naar mijn gevoel al meteen dat er zorg besteed wordt aan het product. Wij bewaren ze ook in de geleverde koker, want doordat de achtergronden op A1-formaat gedrukt zijn, zaten we er een beetje mee, waar we ze zouden opbergen. We hebben namelijk ook nog huisdieren, die nog al eens de neiging hebben op speurtocht te gaan en dus is een veilige opbergplek, voor deze grootte, zoeken, moeilijk hier in huis.

De foto’s die wij voor onze sociale media kanalen gebruiken zijn meestal foto’s van de boeken die we aan het lezen zijn, en dan wil je regelmatig een andere achtergrond en daar zijn deze achtergronden echt uitermate geschikt voor. Doordat je vijf, of voor ons gevoel zes, afwisselende achtergronden hebt, kun je toch steeds een andere foto maken, zonder dat je je huis af hoeft te zoeken naar een andere achtergrond. Want de vloer, het aanrecht enz. hebben we ondertussen ook wel gehad. En deze backdrops leg je eenvoudig neer, je plaatst je product erop, kleedt het eventueel nog wat verder aan en je hebt je mooie foto.

Ik vind deze BloggerBackdrops ideaal om te gebruiken bij onze boeken, want zeg nu zelf, de foto’s zijn toch geslaagd en niemand ziet dat er gewoon een A1-formaat papier onder het boek ligt. Ze zijn voldoende groot en je hebt ook genoeg ruimte om de foto eventueel wat verder aan te kleden. Ik ben er fan van!

Deze Achtergrond van Webshop voor Bloggers zijn voor ons gevoel ideaal. Je hebt iedere keer een andere achtergrond zonder te gaan zoeken waar je de foto kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge