Bierviltjes met eigen logo

Ik werd benaderd of ik interesse had in een samenwerking met Studentendrukwerk. Het ging in deze om bierviltjes. Nu drink ik geen bier, maar viltjes zijn altijd handig. Dus dit zag ik zeker wel zitten. Ik wil Studentendrukwerk dan ook hartelijk bedanken voor deze samenwerking.

Wat zegt Studentendrukwerk zelf over hun viltjes

Bedrukte bierviltjes nodig voor je vereniging, verjaardag of een ander feestje? Laat hier voordelig je bierviltjes bedrukken met een logo, tekst of foto. De bierviltjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, rond en vierkant met afgeronde hoeken. Heb je nog geen ontwerp? Begin dan meteen met het ontwerpen van je eigen bierviltjes in onze handige online ontwerptool. Heb je al wel een eigen ontwerp? Maak dan gebruik van onze PDF uploader. Onze bierviltjes worden gedrukt op 1,5 mm houtbord, dit is gesatineerd karton met een hoge opdikking.

Ook als niet-student ben je meer dan welkom om gebruik te maken van onze printservice. Ervaar kwaliteit voor een scherp studententarief.

Het ontwerpen

Het ontwerpen van de bierviltjes kan op twee manieren. Je kunt je ontwerp online ontwerpen of je kiest voor bereken of upload je PDF. Als je reeds een ontwerp hebt wat klaar is.
Ik heb gekozen voor het online ontwerpen.
Allereerst kies je uit de vier mogelijkheden van bierviltjes die Studentendrukwerk aanbiedt.
Je hebt de volgende mogelijkheden:

  • 9,3 x 9,3 cm dubbelzijdig
  • 9,3 x 9,3 cm enkelzijdig
  • diameter 10,7 cm dubbelzijdig
  • diameter 10,7 cm enkelzijdig

Omdat ik de viltjes samen met Bryan ontwerp, hebben wij gekozen voor de 9,3 x 9,3 cm dubbelzijdig. Hierdoor kan aan 1 kant mijn logo en aan de andere kant het logo van Bryan zijn website.

De editor werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je hebt eindeloos veel mogelijkheden. Ik ben aan de voorkant begonnen met mijn logo. Ik heb eerst de ijsbeer toegevoegd aan het bierviltje. Hierna heb ik de tekst Koukleum.nl als afbeelding toegevoegd en over de afbeelding van de ijsbeer heen gezet. Dit ziet er dan zo uit.


De achterkant was nog eenvoudiger, aangezien de naam van de website van Bryan al in het logo staat. Dus dat was de afbeelding van het logo invoegen en klaar.

Wat ik erg makkelijk vind, zijn de tips in de witte balk bovenin. Zo kun je er voor zorgen dat je viltje er nog beter uit gaat zien. Ook krijg je een uitroepteken te zien met een melding als Studentendrukwerk, de afbeelding afraadt. Ik had dit bij mijn ijsbeerlogo. Hier stond er bij dat het logo van matige kwaliteit was.Dus dat was nog even spannend totdat ze in huis waren.

Nadat ik tevreden was en ik zelf zoiets had ondanks de melding van matige kwaliteit ga ik er toch vanuit dat de viltjes goed worden dus klik ik op bestellen. Dan krijg je nogmaals de melding dat er een afbeelding met matige kwaliteit gevonden is. Ik negeer deze opmerking en klik op doorgaan met bestellen.

Hierna geef je aan of je de PDF wilt laten controleren of dat je hem drukklaar vindt. Als je het wilt laten controleren betaal je 10 euro extra. Dit vind ik persoonlijk best veel geld. En ik denk dat je niet zo veel fout kunt doen, dus vraag me af of deze optie veel gebruikt wordt. Hierna kies je hoeveel viltjes je wilt hebben. Je kunt al vanaf een oplage van 25 stuks bestellen tot een maximum van 5000 stuks. Hierbij kun je ook nog kiezen of je een standaardproductie of een spoedproductie wilt. Dit scheelt je 1 werkdag. De standaardproductie duurt tot 4 werkdagen en de spoedproductie duurt tot 3 werkdagen. Of die ene dag dat verschil in prijs waard is?

Na dit alles ingevuld te hebben plaats je je viltjes in het winkelwagentje en kun je betalen. En dan is het afwachten tot je viltjes binnen zijn. Bij ons ging dit echt heel snel. Binnen 2 dagen hadden we ze al binnen.

Ondanks dat ik een melding kreeg over de matige kwaliteit van de afbeelding die ik gebruikt heb kun je het eindresultaat van de bierviltjes bekijken… Ik ben erg tevreden. Ze zijn erg mooi geworden. En we zullen ze dan ook veelvuldig gaan gebruiken. En zeker als we dadelijk bij onze nieuwe woning in de tuin zitten zullen ze meteen weten bij wie ze in de tuin zitten, want dan vinden ze alleen nog viltjes met onze logo’s erop.

Wil je ook je eigen bierviltjes met je logo of je eigen spreuk erop? Dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen bij Studentendrukwerk. Want wat is er leuker dan een eigen viltje bij dat ene speciale feestje. Neem een kijkje… en zie zelf hoe eenvoudig het ontwerpen van de bierviltjes gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge