Bianca Nederlof – Ongrijpbaar

Ongrijpbaar
Informatie die te vinden is op de achterflap:
‘Kan Nick zijn meegenomen door iemand die jullie kennen?’ De rechercheur kijkt me aan.
Ik verstar en voel het bloed uit mijn gezicht wegtrekken.
‘Natuurlijk niet,’ antwoordt David in mijn plaats.
‘Silvia?’ vraagt de rechercheur.
Mijn vingers klemmen zich om de mok in mijn handen. ‘Nee,’ zeg ik.
‘Misschien iemand uit je familie?’ dringt hij aan.
Ik recht mijn rug. ‘Ik heb geen familie meer.’

Silvia’s grootste angst wordt waarheid. Ze raakt haar zoontje Nick kwijt in een mensenmassa. Weet iemand uit haar verleden er meer van? Silvia moet de confrontatie aangaan met het leven dat ze achter zich wilde laten. Om te voorkomen dat David haar geheim ontdekt, zet ze de zoektocht in haar eentje in. Een keuze met fatale gevolgen…

Ik kwam eigenlijk door stom toeval bij dit boek uit. De schrijfster van dit boek werd net als ik ook als kleurambassadeur uitgekozen door BBNC. Dus toen ik las dat ze schrijfster was, wilde ik wel eens weten wat voor boek ze geschreven had. En dat bleek een thriller te zijn. Dus was mijn interesse gewekt. Ik zat al even in een leesdip. Of eigenlijk gewoon te weinig tijd door te veel kleuren. 😀 maar dit boek heeft toch wel mijn aandacht getrokken. Dus gelijk het ebook gekocht bij Bol.com.

Het boek wisselt de hoofdstukken af tussen heden en verleden. Waardoor je steeds meer te weten komt over het verleden van Silvia. De spanning wordt in het verhaal goed opgebouwd. Al vond ik op sommige momenten de schoonmoeder in het verhaal erg irritant en niet echt iets aan het verhaal toevoegen.

Het verhaal heeft me behoorlijk in de greep en zorgde er voor dat ik weer heel wat gelezen heb. Wat voor mij betekent dat het een goed boek is.

Gegevens van dit boek:
Titel: Ongrijpbaar
Auteur: Bianca Nederlof
Uitgeverij: Letterrijn
Aantal pagina’s Paperback: 228
Aantal pagina’s E-book: 135
ISBN Paperback:9789491875069
ISBN E-book: 9789491875076
Prijs Paperback: € 10,00
Prijs E-book: € 4,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge