B.A. Paris – Achter gesloten deuren

achter-gesloten-deuren

Informatie die te lezen is op de achterflap: ‘Achter gesloten deuren’ lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. ‘Achter gesloten deuren’ is de spannende thriller die iedereen leest! Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft. ‘Achter gesloten deuren’ houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië! ‘Een van de topthrillers van 2016!’

Dit boek is het debuut van de schrijfster B.A. Paris. Ze is van Frans-Ierse afkomst en woont in Engeland. In Engeland is dit boek al een groot succes geweest en hier zie je het ook al veelvuldig voorbij komen, dus ik was hier ook erg nieuwsgierig naar, dus ik wilde dit boek graag hebben zodra het boek uitkwam. Dus toen ik zag dat het ebook bij Ako al te krijgen was, moest ik hem gaan lezen.
Grace leert een leuke charmante man kennen. Dit is Jack. Jack doet alles voor Grace. En het duurt niet lang of hij vraagt Grace ten huwelijk. Je hebt in het begin het gevoel alsof je in een sprookjeshuwelijk terecht komt. Natuurlijk zegt Grace ja. Hij lijkt perfect. En neemt het zelfs voor haar zusje Milly, die het syndroom van down heeft, op en wil alles voor haar zusje doen. Dat had Grace nooit verwacht. Dat was meestal het probleem in een relatie. Maar nadat Grace met Jack getrouwd is begint voor haar de nachtmerrie en lijkt niks meer op wat er geweest is. Het verhaal wordt vanuit het oogpunt van Grace geschreven. En de hoofdstukken gaan over het heden of het verleden. Dit wisselt zich af. En hierdoor krijg je steeds een beter beeld van de situatie.

Er zijn al verschillende leesclubs geweest met dit boek. En hierbij verschillen de meningen over dit boek heel erg van heel erg slecht tot heel goed. Ik hoor toch tot de laatste categorie ook al is het geen traditionele thriller. De spanning wordt goed opgebouwd. De angst van Grace, maar ook van Milly, voel je doordat deze erg goed beschreven is. Het boek is eenvoudig geschreven, waardoor het erg gemakkelijk wegleest.Ik had bij dit boek weer het vertrouwde gevoel van “Nog even doorlezen” waardoor je alweer snel een uur verder was. Ik denk dat dit boek het midden houdt tussen een roman en een thriller. En deze combinatie bevalt me goed. Ik ga zeker ook het volgende boek lezen van B.A. Paris. Dit debuut smaakt in ieder geval naar meer.

Gegevens van dit boek:
Titel: Achter gesloten deuren
Auteur: B.A. Paris
Uitgeverij: Ambo Anthos
ISBN Paperback: 9789026336898
ISBN E-book: 9789026336904
Prijs Paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 12,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

One thought on “B.A. Paris – Achter gesloten deuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge