Appelsientje sinaasappelsap

Via The Insiders mocht ik mee doen aan het testpanel van Appelsientje. Mijn pakket kwam aan op het Kiala-punt hier in de buurt, dus het vrij snel na dat het binnengekomen was daar op gaan ophalen.

Informatie over Appelsientje sinaasappelsap: Appelsientje Sinaasappel is 100% puur sap van de lekkerste Braziliaanse sinaasappels. De sinaasappels worden met de hand geplukt en binnen 24 uur geperst. Het pure sap is van nature rijk aan vitamine C en een bron van foliumzuur en kalium. Het sap bevat alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. Voor houdbaarheid wordt het alleen eventjes kort verhit. Het bevat dus, net zoals andere vruchtensappen, geen conserveermiddelen. En dat proef je!

Via de site The Insiders kan iedereen zich gratis inschrijven en als er een nieuw product te testen is, krijg je hier meestal automatisch een email van, waarbij je je dan kunt inschrijven. Na het inschrijven is het natuurlijk wel altijd afwachten of je een van de gelukkige testers wordt. Er zijn altijd veel meer aanmeldingen als pakketten, dus het is altijd even afwachten of je een van de gelukkigen bent. 🙂 Deze keer was ik een van de gelukkigen. En mag ik dus appelsientje gaan uittesten.

Ik denk dat iedereen wel Appelsientje sinaasappelsap kent uit de winkel of zelf al thuis of bij vrienden of bekenden gedronken. Ik zelf had heel vaak dat ik zuurbranden kreeg van sinaasappelsap, dus ik was wel benieuwd hoe dit met Appelsientje sinaasappelsap zou zijn.

Je hebt in de winkel gekoelde en ongekoelde pakken sinaasappelsap. Het voordeel van deze pakken Appelsientje sinaasappelsap is dat je ze ongekoeld kunt bewaren. De sinaasappelsap is lichte pasteurisatie op toegepast, waardoor het verlies van voedingstoffen, zoals vitamine C minimaal is. Als je het pak goed bekijkt zie je dat ze een praktische schenkdop hebben, hierdoor is knoeien bijna onmogelijk en heb je ook geen geknoei met pakken open knippen en dergelijke.

De smaak van deze sinaasappelsap is fris en lekker. En ook het vruchtvlees wat in de Appelsientje sinaasappelsap zit, vind ik voldoende. De sinaasappels worden in Brazilië geoogst en geperst waarna een deel van het vocht eruit gehaald wordt. Vervolgens wordt dit bevroren en naar ons land vervoerd. Hierna wordt het verwijderde water weer toegevoegd en in pakken afgevuld. Het grote voordeel van de pakken Appelsientje sinaasappel vind ik zelf dat ik minder last had van zuurbranden, en de smaak was lekker en echt sinaasappelsmaak zonder chemische nasmaakjes. En je kunt natuurlijk altijd een aantal pakken op voorraad houden.

Wil je zelf ook Appelsientje sinaasappelsap uitproberen? Dat kan tot 8 april 2017 nog via Eurosparen.

One thought on “Appelsientje sinaasappelsap

  1. Veel mensen denken dat er in sinaasappelsap allerlei toevoegingen zitten om de houdbaarheid en smaak te bevorderen. Niets is echter minder waar. Er zijn strenge wettelijke eisen die bepalen of het sinaasappelsap mag heten. Zo mogen er bijvoorbeeld geen suikers of zoetstoffen aan toegevoegd worden. Als dit wel het geval is moet het sinaasappelnectar of sinaasappeldrank heten, die door deze toegevoegde stoffen veel ongezonder zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge