Anja Feliers – Vergeet mij niet

Vergeet mij niet

Informatie die te lezen is op de achterflap:Pijnlijk herkenbare emoties die je niet loslaten… Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nachtmerrie van elke ouder Hoe kan Wim zijn vrouw Saskia nog in de ogen kijken? Hoe moet hun dochtertje Bo nu verder? Wim zoekt hulp bij psychologe Kathleen Verlinden, maar zij voelt al snel aan dat er iets niet klopt. Kan je relatie zo’n tragedie overleven? En kun je je partner ooit nog vertrouwen?

Ik had al veel gelezen over dit boek, dus was al flink nieuwsgierig geworden. Ik begon dus met veel verwachting te lezen.
Het eerste stuk vond ik een beetje vreemd. Wim gaat naar het werk en blijkt na zijn werkdag dat Fenne, het zoontje, dood in het kinderstoeltje zat. Hier lees je echter niks over voordat Wim naar het werk gaat. Echter dit is door de schrijfster bewust gedaan, aangezien dit een gouden draad door het verhaal is. Het is een zeer goed in elkaar gezet verhaal, en lange tijd geloof je het verhaal wat verteld wordt, echter steeds verder in het boek blijkt dat het toch allemaal anders loopt dan je denkt. Heftig om te zien hoe Saskia denkt en tot wat ze in staat blijkt te zijn. Ik kan me best voorstellen dat je helemaal doordraait als je een zoontje als Fenne hebt. Maar dit zal heel veel mensen gebeuren dat ze een huilbaby krijgen en gelukkig draait niet iedereen door.

Het boek bestaat uit 3 delen waarbij het eerste deel vooral gaat over de fatale dag. Het tweede deel gaat vooral over alle dingen die in het verleden gebeurd zijn met vooral Saskia. Het derde deel gaat over de ontknoping van het geheel. En dat alles anders blijkt te zijn dan gedacht.

Anja Feliers heeft hiermee een actueel onderwerp onder de aandacht gebracht en op een heftige manier beschreven wat het met de hoofdpersonen doet.

Gegevens van dit boek:
Titel: Vergeet mij niet
Auteur: Anja Feliers
Uitgever: Lannoo
Aantal pagina’s Paperback: 312
Aantal pagina’s E-book: 212
ISBN Paperback: 9789401429092 (Herwerkte versie)
ISBN E-book: 9789401413794
Prijs Paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 15,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge