Anja Feliers – Vergeef me

Vergeef me

Informatie die te lezen is op de achterflap: Superspannend! Het was nooit de bedoeling geweest, maar hij was tot over zijn oren verliefd op haar. En dat ze als docente op zijn school zou beginnen, maakte hun verhouding alleen maar spannender. Wanneer Yasmine de relatie plots verbreekt, probeert David hardnekkig tot haar door te dringen. Tevergeefs. Maar zij is alles voor hem. Hij zal haar nooit meer laten gaan… Levensecht, emotioneel en superspannend. Hij keek de lege schoolgang in. Ze zou eindelijk luisteren naar hem. Hij zou er alles aan doen om haar voor zich terug te winnen. Niets of niemand kon hem nu nog tegenhouden. Voor hij de trap opging, haalde hij het geweer uit zijn jas. Nog een laatste keer keek hij om.


Het verhaal is opgebouwd uit drie verhaallijnen. Een, cursief gedrukte verhaallijn, die eigenlijk het verleden aangeeft en een verhaallijn over het heden, en de gijzeling en dan de derde verhaallijn, is het ik gedeelte, verteld door Kathleen, de docente psychologie.
Wat wel meteen opvalt is dat de hoofdstukken geen titel hebben. Dat vond ik soms even verwarrend en omdat ik vaak op de reader (ebook) en de telefoon lees was het lastig om snel terug te vinden waar ik gebleven was. Echter deed dit niks af aan het verhaal.

Het verhaal wordt goed opgebouwd. In eerste instantie leest het verhaal lekker rustig als Yasmine aan zee op vakantie is. Hier leert ze David kennen, die haar eindelijk Simon laat vergeten. Als David en Yasmine seks hebben op het strand gaat Yasmines telefoon en is het Simon die haar wil spreken. Als Yasmine de relatie met David wil verbreken, maar David wil haar niet laten gaan.
Als Yasmine een baan aangeboden krijgt op een school, wordt ze de lerares Nederlands van David.
David is dan helemaal vastbesloten om Yasmine terug te krijgen.

Er is door Anja Feliers weer een hele goede thriller neergezet, waar de spanning op een goede manier opgebouwd wordt. De afloop was een beetje voorspelbaar, maar dit doet niks af aan het verhaal.
De verwachtingen van dit boek zijn waargemaakt.

Gegevens van dit boek:
Titel: Vergeef me
Auteur: Anja Feliers
Uitgeverij: Lannoo
Aantal pagina’s Paperback: 320
Aantal pagina’s E-book: 320
ISBN Paperback: 9789401417853
ISBN E-book: 9789401419420
Prijs Paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 15,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge