Anita Verkerk – Als een zandkorrel in de wind

als een zandkorrel in de wind

Marja en Robin zijn smoorverliefd op elkaar en de toekomst ligt stralend voor hen open. Als Robin een uitdagende nieuwe baan in New York krijgt aangeboden, vraagt hij Marja om zijn vrouw te worden en met hem mee te gaan naar Amerika. Maar dan wordt haar moeder ernstig ziek en Marja staat voor een onmogelijke keuze…
Als een zandkorrel in de wind is een ontroerende liefdesroman. Deze uitgave is een herziene versie van de veelgelezen editie uit 1994, maar het thema is nog steeds verrassend eigentijds.

Ik was altijd in de veronderstelling dat liefdesromans niks voor mij waren. Dus enigzins sceptisch dit boek begonnen te lezen. Eigenlijk ’s nachts beginnen te lezen omdat ik niks bij de hand had en alleen dit boek in de buurt was en ik geen puf (pijn en duf) had om op te staan. Dus begon ik ’s nachts te lezen. En het beviel goed. Dus vrij snel uitgelezen. Het is een meeslepend boek. Ik leefde heel erg met Marja mee toen ze erachter kwam wat Feizal haar eigenlijk alleen gebruikte voor de verblijfsvergunning en toen ze niet meer bij hem wilde blijven haar zoontje Robbie mee wilde nemen. Natuurlijk een erg voorspelbaar einde dat Marja en Robin toch weer bij elkaar komen, maar toch een goed gevoel bij dit boek. Dus zal nu zeker wel vaker een liefdesroman gaan lezen.

Gegevens van dit boek:
Titel: Als een zandkorrel in de wind
Auteur: Anita Verkerk
Uitgever: Cupido uitgeverij
Aantal pagina’s Paperback:
Aantal pagina’s E-book:
ISBN Paperback: 9789462041134
ISBN E-book: 9789462040243
Prijs Paperback: € 17,95
Prijs E-book: € 6,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge