Allison Brennan – Fatale Kus

Van uitgeverij De Fontein ontving ik het boek “Fatale kus” geschreven door Allison Brennan om er een recensie over te schrijven. Hier wil ik uitgeverij De Fontein hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap van dit boek: ‘Fatale kus’ (Kiss Me, Kill Me) van Allison Brennan is een thriller voor de fans van Karen Rose en Jody Picoult.

Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de ‘Cinderella Wurger.’ Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt. Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.

Allison Brennan behoort tot een van de grote auteurs in het genre ‘Romantic Suspense’. Van haar verscheen eerder ‘Tot de dood ons scheidt’.

Ik heb het eerder geschreven boek “Tot de dood ons scheidt” van Allison Brennan nog niet gelezen, echter toen ik de korte inhoud van dit boek las, was ik meteen overtuigd. Dit boek sprak me aan. En ik wilde het lezen. Dus toen ik het boek in de bus kreeg, was ik echt superblij. Ik was nog in een boek aan het lezen, dus deze snel uitgelezen en vervolgens aan “Fatale kus” begonnen.

De cover laat een meisje met lang krullend haar zien, die op een kale vloer zit en met de hand naar het raam reikt om naar buiten te kijken. Ik stel me voor dat dit Kirsten is. Met een mintgroene band staat de auteur en de titel bovenaan op de cover. Ik vind de cover erg goed bij het verhaal passen.

Sean Rogers, beveiligingsexpert, wordt gevraagd op zoek te gaan naar een vermiste tiener, Kirsten. Aangezien zijn expertise niet echt bij vermissingen ligt, vraagt hij zijn vriendin Lucy Kincaid of zij wil helpen bij dit onderzoek. Tijdens dit onderzoek stuiten ze ook op een onderzoek van de FBI naar de Cinderella wurger. Deze moordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen, Door drugs die ze krijgen of nemen op feestjes zijn ze een gemakkelijk slachtoffer voor deze seriemoordenaar. Lucy is niet van plan om ook maar een stap opzij te doen als beide onderzoeken dreigen te botsen. Door haar eigen moeilijke verleden is ze vastbesloten om andere jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Hierdoor moet ze ook haar eigen angsten onder ogen zien. Ze zet hier alles voor op het spel. Haar toekomst en haar relatie met Sean. Lukt het hun om Kirsten op tijd te vinden?

Dit boek houdt het midden tussen een roman en een thriller. En ik was echt aangenaam verrast. Soms had ik het gevoel dat ik een roman las, om vervolgens weer op het puntje van mijn stoel te zitten door de spannende momenten. Het bleef voor mij lange tijd onduidelijk wie de dader was, al kreeg ik op een bepaald moment wel mijn vermoedens. Maar het hoe en waarom was toen niet duidelijk. Dit boek is het tweede boek wat over Lucy en Sean gaat, maar ondanks dat ik het eerste deel niet gelezen heb, had ik niet het idee dat ik ergens iets gemist heb. Dit boek is heel goed als standalone te lezen. Echter het boek “Tot de dood ons scheidt” komt zeker op mijn “Nog te lezen lijstje erbij.

Gegevens van dit boek:
Titel: Fatale kus
Auteur: Allison Brennan
Uitgever: De Fontein
Aantal pagina’s paperback: 316
Aantal pagina’s E-book: 288
ISBN paperback: 9789026142574
ISBN E-book: 9789026142581
Prijs paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 9,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

One thought on “Allison Brennan – Fatale Kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge