Aankomend weekend is het weer tijd voor Koukleum meets auteurs

Aanstaande zondag is het tijd voor een nieuwe editie van Koukleum meets auteurs. Ook deze editie wordt gehouden bij Buurthuis Onger Os, Haesenplein 1 (voorheen Haesenstraat 17), 6372GD in Landgraaf.

Programma

Als je komt, zorg er dan voor dat je tussen 13.00 en 13.30 uur aanwezig bent want wij willen graag om 13.30 uur starten met het eerste gesprek. Tussen de gesprekken zullen we telkens een korte pauze houden zodat er iets te drinken besteld kan worden. Wij zouden het dan ook waarderen als er minimaal één consumptie genuttigd wordt aangezien Buurthuis Onger os hun locatie gratis ter beschikking stelt. Let er wel op dat alle genuttigde consumpties voor eigen rekening zijn.

Welke auteurs hebben we bereid gevonden om naar Landgraaf te komen?

  • Nathalie Pagie, o.a. bekend van haar boeken rondom journalisten Tara Linders & Diego Martinez. Ook heeft ze verschillende losse boeken geschreven zoals bijvoorbeeld ‘IJsengel’ en haar nieuwste boek ‘Noordkaap’. Deze auteur mag zich ondertussen wel een echte thrillerauteur noemen.
  • Anya Niewierra. Bekend van haar boeken ‘Vrij uitzicht’ en ‘Het Dossier’ is terug… en hoe! Ze heeft de pen weer ter hand genomen om haar nieuwste thriller ‘Het bloemenmeisje’ te schrijven. Ze komt er over vertellen.
  • Sandra j. Paul – Joanne Carlton. Deze duizendpoot is op alle vlakken thuis, of het nu om een thriller of een young-adult gaat. Ze schrijft ze… En dat niet alleen, ze geeft ze ook nog uit bij haar eigen uitgeverij Hamley Books.
  • Klaas Wilting. Klaas is jarenlang Politie woordvoerder geweest in de regio Amsterdam. Nu is hij met pensioen en heeft hij een boek geschreven over zijn roerige tijd bij de politie. Hij komt erover vertellen.

Boek verkoop en signeren

We hebben Kantoorboekhandel Funcken wederom bereid gevonden om aanwezig te zijn om de boeken te verkopen. Dus mocht jij een bepaald boek van bovenstaande auteurs willen aanschaffen, dan kan dit natuurlijk ook ter plekke gedaan worden en kun je het boek meteen laten signeren. Let er wel op dat je contant betaald. Er is GEEN mogelijkheid om te pinnen. Mocht je al boeken van de auteurs in bezit hebben, mag je deze natuurlijk ook meenemen om te laten signeren.

Hieronder kunnen jullie de prijslijst van de boeken zien die de boekhandel bij zich heeft. Wij willen wel vragen of jullie kunnen proberen om (gepast) (klein)geld mee te nemen, aangezien wij niet over bergen wisselgeld beschikken. Daarnaast is er zondag, op locatie, helaas geen mogelijkheid om te pinnen voor de aankoop van boeken.

Sponsor, bloggers en auteurs

Gelukkig hebben wij Chocolaterie Bruns wederom bereid gevonden om ons evenement te ondersteunen. We doen het evenement natuurlijk vrijwillig organiseren en hebben dan ook in principe geen budget. Daarom vinden we het ook zo fijn dat Chocolaterie Bruns ons ondersteunt en hier zul je dan ook wat reclamemateriaal van op de locatie vinden.

Ook dragen we andere bloggers en auteurs natuurlijk een warm hart toe en mogen bloggers en auteurs die het evenement komen bezoeken rustig hun eventuele reclamemateriaal, boekenleggers en/of visitekaartjes meenemen om neer te leggen. Zodat de bezoekers deze mee kunnen nemen. Beetje reclame voor bloggers en auteurs, en vaak leuk verzamelmateriaal voor de bezoekers.

Huisdieren

Wij hebben al diverse vragen gekregen of er huisdieren in het buurthuis zijn toegestaan. Deze zijn helaas niet toegestaan. Hou hier dus rekening mee.

Route, parkeren en openbaar vervoer

Kom je met de auto, dan is het makkelijk als je het adres in de navigatie invoert. Het adres van de locatie is Haesenplein 1, 6372GD in Landgraaf. Mocht je navigatie dit adres niet herkennen dan kun je Haesenstraat 17 invoeren, dit is het voormalige adres van deze locatie. Let op, willen jullie alsjeblieft wel in de parkeervakken parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer, dan is Buurthuis ‘Onger os’ ook makkelijk te bereiken. Je neemt de trein tot station Landgraaf. Dan aan de kant van het witte gebouw het station uitlopen en de weg oversteken. De parkeerplaats over lopen. En de volgende straat ook weer oversteken. Dan de straat waar je tegen aan loopt in lopen (dit is de Sleinadastraat). Aan de rechterkant zie je een parkje liggen. In dit parkje ligt een gebouw (ook aan de rechterkant). Dit is het buurthuis ‘Onger os’. De ingang van het buurthuis ligt aan de kant van het park.

Hopelijk tot zondag bij Buurthuis Onger os.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge